De Website over woestijndieren

Op deze website staan allemaal tops over woestijndieren. Veel plezier met lezen!

Top 5 kleinste woestijndieren.

Top 3 huidieren uit de woestijn.

De top 3 insecten uit de woestijn.

De top 4 grote woestijndieren.

Wildebeesten(Gnoes)

Wildebeesten zijn niet de mooiste beesten, maar ze zijn wel hele zorgzame dieren. Ook is het kalf super bijzonder, want het kan binnen 10 minuten al opstaan. De dieren leven in groepen van ongeveer dertig beesten. Ze zijn meestal 1,8m lang. Ze leven graag in open gebieden.

Wildebeest - Poor Beast, the Survivor of the Serengeti | South african  animals, Africa animals, African animals

De Afrikaanse Leeuw

Een Afrikaanse leeuw staat bekend om zijn groottte. Hij kan wel 2,5m groot worden, maar toch is hij niet de grootste katachtige. De staart wordt ongeveer 1 meter lang, maar toch heeft hij één ding waar hij wel het beste in is namelijk..............BRULLEN!! Afrikaanse leeuw met uitsterven bedreigd | Leeuwen, Dieren, Afrikaans

De Siberische Tijger

De Siberische tijger is wel de grootste katachtige. Mannetjes worden wel 3,25m groot. Zijn leef gebied kan wel 3.0000 vierkante meter groot zijn. De Siberische tijger heeft veel bijnamen dat zijn bijvoorbeeld: Amoertijger, Koreaansetijger, Mantsjoerijsetijger, Noord-Chinesetijger en de Oessoerittijger. Hoe het komt dat hij zoveel bijnamen heeft is omdat hij in veel verschillende gebieden leeft, dus degene die in China leeft heet anders dan die uit Korea.

Siberische tijger reizen | Sundowner Wildlife Holidays

De Kameel

Een kameel is een heel groot dier. Een volwassen kameel kan wel 480kg zwaar worden. Een kameel kan best groot worden namelijk 3 meter lang en 2 meter hoog. Een kameel heeft een draagtijd van 13 maanden. De kalven worden vaak tussen februari en juli geboren.

Kameel versus dromedaris - Marlucia Travel