Regenboog taart

ingredienten:

-1 pak cakemix

-5 eieren

-50 ml water

-2 zakjes botercreme mix

-200 g boter (zacht)

-250 ml melk (koud)

-kleurstof en decoratie benodigdheden

-springvorm (20 cm)

-5 kommen

-mixer met garden

-beslagkom

Hoe maak je het:

-bereid het beslag (de instructies vind je op de doos)

-verdeel het beslag over 5 kommen

-doe in elke kom een druppeltje kleurstof van de kleuren van de regenboog en mix door elkaar

-doe nu de eerste kleur (rood) in de ingevette springvorm en doe in de oven (instructies voor het bakken op de doos)

-doe dit ook bij alle andere kleuren (let op! Zorg dat je tussendoor de springvorm schoonmaakt en hem invet)

-laat alle cakes goed afkoelen

-snij nu de cakes zo dat ze allemaal op elkaar passen

-doe nu botercreme op de eerste laag en leg de volgende er op, herhaal dit bij elke cake

-doe nu ook botercreme over de cake heen (tip! Raak met je spatel of mes niet de cake aan, dit voorkomt kruimels in de botercreme)

-zet de cake in de koelkast en laat hem daar voor ongeveer 10 minuten

-versier je cake nu zoals je wil en je bent klaar!!!