Star stable rassen

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu: Home

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Welkom op mijn website! Hier kan je lezen over de Star Stable rassen!

Star stable is een online spel met paarden. Je kan Star stable spelen als non star rider of als star rider. Non star rider is dat je er niet voor hebt betaalt, maar als non star rider kan je niet zo veel. Je krijgt geen star coins, je kan niet met de trailer en je kan alleen maar naar Moorland en Fort pinta. Als je star rider bent kan dat wel.

Als je level 7 bent kan je naar een deel van Oogstlanden. Je kan naar de gouden heuvelvallei als je level 14 bent. En als je level 15 bent kan je naar de Dino vallei.

Als je Helga en haar gezin helpt voor een vakantie huisje, als je Nic Stoneground helpt met de Dino vallei te ontdekken en als je Reputatie niveau Bevriend hebben met het GED-kantoor in Jarlaheim en het rapport van mevrouw Drake over de toekomstplannen van GED aan Herman hebt gegeven. Dan kan je naar Epona. Maar je moet natuurlijk wel overal missies doen.

Paarden kan je alleen kopen van star coins. Starcoins kan je niet krijgen door missies te doen of paarden, kleding en zadels enz te verkopen. Je kan alleen star coins krijgen door ze te kopen of star rider te worden, want dan krijg je elke zaterdag 100 star coins.

Dit is Moorland.

Dit is Fort pinta

Quiz over Star stable

Als je alles hebt gelezen kun je deze quiz hopelijk foutloos maken! Op een andere pagina staan de antwoorden, maar niet gaan spieken!

1.Waar kan je naar kan je naar toe als je level 14 bent?

A Dino vallei

B Gouden heuvelvallei

C Oogstlanden

2.Waarvan kan je paarden kopen?

A Star coins en Jorvik shillings

B Jorvik shillings

C Star coins

3.Hoeveel starcoins krijg je als je Star rider bent?

A 100

B 150

C 200