Nou jij hebt dus gekozen voor info over de concurrenten van Feyenoord... Dan krijg je dat ook!

Ajax

Ajax is de eerste club die we gaan bespreken... Ajax is de grootste club in Nederland, daarom staan ze ook 1e in de Erendivisie de hoogste poule van Nederland. Een poule is de groep waarin verschillende teams zitten. Tegen al die teams speel je 2 keer... Als je wint krijg je 3 punten als je gelijk speelt 1 punt en als je verliest niets. Wie na al die wedsrijden het best heeft gepresteerd wint de poule... Maar nu weer terug naar Ajax! Hier vind je hun stand in de poule wie hun coach is enn hun elftal. Wil je meer weten?? Ga dan maar lekker zelf snuffelen op het internet. Hun coach is Erik ten Hag hij is 49 jaar en is ook ex-voetballer. Hij heeft bij de volgende clubs gespeeld: FC Twente, De Graafschap, RKC Waalwijk en FC Utrecht. Het elftal. Ze spelen de opstelling 4-3-3 aanvallend. Op doel staat Onana, op linksachter staat Tagliafico, de 2 centraal verdedigers zijn Blind en De Ligt, op rechts achter staat mazraoui, de 2 centrale middenvelders zijn De Jong en Schone, op centraal aanvallende middenvelder staat Tadic met een streep je op de c maar vraag me niet hoe je dat doet... Op linksbuiten staat Neres, op spits staat Huntelaar en rechtsbuiten staat Ziyech. In de poul hebben ze het tot nu toe staan ze met punten gelijk aan Psv... Ajax en Psv zijn dan ook de nummmer 1 en 2... zoals ik al zei ze hebben even veel punten... Maar niet even veel DOELPUNTEN! Psv en Ajax hebben even veel punten namelijkk allebij 80. Maar het doelsaldo van Psv is 95 en Ajax heeft er wel 111!

AZ

Nou de 2e club is AZ. We gaan weer gewoon de zelfde dingen bespreken als wat we de net hebben gedaan bij Ajax... De naam van de coach is John van den Brom hij is 52 jaar en heeft vroeger gespeeld bij de volgende clubs: Vitesse, Ajax Istanbulspor en De Graafschap. Ze spelen de opstelling 4-3-3. Op doel staat bizot, linksachter staat Ouwejan, de 2 centraal verdedigers zijn: Hatzidiakos en Vlaar, rechtsachter staat Svensson, de 3 centrale middevelders zijn: Til, Koopmeiners en midtsjo. linksbuiten staat Idrissi, op spits staat Johnsen. en tot slot staat op rechtsbuitem Rotariu. AZ staat 4e in de poel met 55 wedstrijd punten en heeft een doelsaldo van 61.

PSV

>

De laatste ploeg die we gaan bespreken is PSV. De coach van PSV is Mark Van Bommel. Hij is 42 jaar en heeft gespeeld bij de volgende clubs: Fortuna Sittard, PSV, Barcelona, Bayern Munchen en AC Milan. Mark van Bommel laat zijn ploeg zoals alle andere ploegen in deze site 4-3-3 spelen. Op doel staat Zoet, op linksachter staat Angelino, de 2 Centraal verdedigers zijn Viergever en Schwaab, op rechtsachter staat Dumfries, de 3 centrale middenvelders zijn: Pereiro, Sadilek en Rosario, op linksbuiten staat Bergwijnn in de spits staat De jong en rechtsbuiten staat Lozano. Psv staat 2e in de poul met 80 wedstrijdpunten en een doelsaldo van 95